hardcore lover

this is my diary.the truly story from my heart.i love what i do.this is what i need to expose my feeling and my tear.

Friday, January 2, 2009

manisnyewr...

semalam dad pergi tangkap vid org tunang.bila dia balik dia bawak 2 cupcakes.satu tok ma aku satu lagy tok aku.teruja sangat plus aku ske mkan kek.ya2!!ma aku kan niaga kek so kek ngan family aku memang xleh dipisahkan.nampak comel sangat.rasa sayang nk makan pn adeewr tapi trpaksa mkn gak xkan la nk simpan sampai bila2 pulak kan.bila da pegang kek uh aku teruja nak makan,truja gila2 tapi aku kuatkn semangat tok mkn gak.sekali aku gigit,cdap kek coklat lagi tapi...........bapak manis ar,ngan krim sekali manis.fuck glewr uh ngan bnde2 manis nie.
kisah seterusnya
satu hari aku balik kerja mlm.dlm kol 12mlm r.da balik kerja aku nuar,aiman,ateen ngan atie lepak nz bawah dekat warung yang dkt ngan cc orange uh.sajewr nk chill baruw balik kerja plus time uh perut tnga lapar gila babi singgah la tok mkn.aku order teh ais,nua teh o ais,ateen coke yang2 lain aku da lpe dorunk order aper.tnga cdap nk minum skali aku trsedak.air dia bapak gila manis.warna cham teh ais biasa la tapi rase cham susu.serupa aku minx air susu ais.pas2 nua panggil org uh minx tuka,dia bawak blakunk then org uh bawak air uh balik.bila mnum rase air uh ttp same.las2 aku xmnum.mmg xleh nk mnum manis sgt.arie ahad lpz sab2 lpz gy lagy nz uh,minx teh air ttp rase susu.air yg nua order pn manis gak.


nie la salah satu keadaan yang paling aku xske.org melayu kalau nak berniaga selalu buat ikhlas xikhlas jewr.buat macam nak xnk jewr.yang dorunk nak untung jewr.wei!!klu dpt untung banyak cham manewr pn tapi tipu duit ttp xhalal la.korunk nak berniaga buat la cara nak brniaga.jgn la main2 ngan rezeki.sakit tau,bnde kita bayar tapi xsetimpal dgn kita bayar.apewr nie?org melayu mmg ske brniaga cham nie.nk save sangat teh kau tuh,mcm teh kau tuh luak sangat lak.the kedekut tapi susu xkedekut lak smpai letak susu banyak2.bodoh la.cbe la sebelum bukak gerai,ingat tuhan yang bagi kita rezeki,klu korang buat xikhlas duit uh xhalal la.susa la nk ckp pasal duit halal sbb aku pn pernah kerja dpt duit haram sbb pnh bawak serve beer kawt org,tapi nawaitu aku,aku nk kerja aku nak cari duit tok sara idop aku.mlz r nk ctewr.korunk pike la sendiri


korunk patut kewr dorunk buat cham uh??
need ur komen??

2 Comments:

Blogger muhammad rahimi bin hasan said...

ai~

agaknya tkg bt air tu
nk ckp ko ni "sweet girl"

jd, dia berkias la bg air manis kt ko

heh~~

May 31, 2009 at 4:07 AM  
Blogger anneberry'c said...

i think sooo.
hahah

June 3, 2009 at 6:12 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home